Succesvol jobevent op BRUcargo

22/02/2022

Aviato en Air Cargo Belgium organiseerden op 22 februari een job event specifiek voor logistieke bediendenprofielen. Met de huidige War for Talent was het een ideale gelegenheid om geïnteresseerde kandidaten te laten kennismaken met de cargozijde van de luchthaven.

Meer dan 35 kandidaten ontdekten wat voor een bruisende werkplek Brucargo is dankzij een bustoer rond de site. Nadien namen ze deel aan een speeddating met 15 cargobedrijven die op zoek zijn naar logistieke profielen."De luchtvrachtgemeenschap wil een aantrekkelijke werkplek zijn voor mensen die op zoek zijn naar boeiende carrièrestappen. Het biedt een grote verscheidenheid aan banen in een snel groeiende sector met veel ontwikkelings- en groeimogelijkheden, ongeacht achtergrond en opleidingsniveau. BRUcargo is gewoon een geweldige plek om te werken!
David Bellon - Voorzitter Air Cargo Belgium

"Goede organisatie van Aviato, ik heb 2 gesprekken gehad en heb bij beiden een tweede gesprek. Ik was ook onder de indruk van het bezoek aan het magazijn van Aviapartner omdat we zo kortbij een vliegtuig konden zijn."
Marijana - kandidaatDe jobdag was een succes!

Top