Body blocks

Geniet van onze diensten

  • Publiceren van vacatures

Aviato geeft je, samen met VDAB, de kans om al jouw vacatures op Brussels Airport te publiceren op een unieke website. Mijn VDAB is een interactief platform om je vacatures te publiceren. Publiceer jouw vacatures gemakkelijk en krijg toegang tot cv's van kandidaten! Heb je je vacature aangeduid als luchthavenvacature? Dan komt ze automatisch op de Aviato website.

Registreer op Mijn VDAB

  • Preselectie

Op basis van een nauwkeurige functieomschrijving helpt Aviato je om de meest geschikte kandidaat te vinden door de beste profielen op voorhand te screenen op objectieve criteria. Die profielen worden gekozen uit de grootste databank van werkzoekenden die Aviato met zijn partners Actiris en VDAB ontwikkeld heeft.

 

  • Werkplekleren

Het reilen en het zeilen van de luchthaven leert men doorgaans op de werkvloer. Brussels Airport heeft haar eigen identiteit en een specifieke werking. Sollicitanten zullen vaak het potentieel bezitten maar nog niet over relevante werkervaring beschikken. Hier kan werkplekleren een oplossing zijn. Wil je er meer over weten? 
Klik hier voor meer info.

  • Organisatie van sollicitatiedagen

Zoek je drie tot vijf kandidaten op hetzelfde moment? Aviato kan voor jou een specifieke sollicitatiedag organiseren en een twintigtal vooraf geselecteerde kandidaten verzamelen om je sollicitatiegesprekken te vereenvoudigen.

 

 

 

  • Opleiding

Aviato en zijn partners ontwikkelen samen met jou specifieke opleidingstrajecten om je toekomstige werknemers zo goed mogelijk op hun nieuwe baan voor te bereiden. Lees hier meer over onze opleidingsmogelijkheden die we samen met VDAB, Actiris en Bruxelles Formation organiseren.

Ben je een werkgever actief in de vliegtuigtechnische sector? Dan kan je genieten van de Aviato diensten !

Meer informatie vind je op deze pagina.

Top