Body blocks

Wie we zijn

Board Members Aviato

Aviato Board Members

 

Partners Aviato

Aviato Partners

 

Aviato vzw fungeert als tewerkstellingscentrum op Brussels Airport, zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Het is een gezamenlijk initiatief dat publieke, privé- en overheidspartners samenbrengt die zich bezighouden met werkgelegenheid en opleiding in Zaventem. 

Ons doel is om enerzijds de luchthaven jobs toegankelijker te maken en anderzijds de integratie van nieuwe medewerkers op Brussels Airport te bevorderen. Daarnaast begeleiden we ook de huidige werknemers die de ambitie hebben om door te groeien binnen onze Brussels Airport community. 

Graag bedanken wij onze board members VDAB, Actiris, Provincie Vlaams-Brabant, POM Vlaams-Brabant, VOKA, SFTL en Brussels Airport Company, alsook onze partners Bruxelles Formation, BECI, le Forem en Air Cargo Belgium voor de nauwe samenwerking. Dankzij hun ondersteuning kunnen wij, als arbeidsbemiddelaar van Brussels Airport, deze doelen realiseren.

Aviato’s 2025 strategie aan de hand van 4 vragen

Waarom? Aviato faciliteert de duurzame instroom van werknemers en draagt bij tot het behoud van talent om de werkgelegenheid en de ontwikkeling van het Brussels Airport Ecosysteem te ondersteunen.

Wat? Als onafhankelijke en flexibele vertrouwenspartner is Aviato de bevoorrechte tewerkstellingspoort op Brussels Airport en opent ze de weg naar nieuwe en duurzame loopbanen, via innovatieve oplossingen op maat.

Wat heb jij er aan? Aviato wordt erkend als:

  • Dé referentie voor werkgelegenheid op de luchthaven. Dit dankzij een interactief en handig platform waarop we kwalitatieve en persoonlijke diensten aanbieden.

  • Hét kennis- en competentiecentrum bij uitstek op het vlak van werk, opleiding en mobiliteit in en rond de luchthaven van Zaventem.

  • De one-stop-shop voor  al je vragen rond werk.

Welke pijlers?

  1. Tewerkstelling: We trekken nieuwe werknemers aan en zetten in op retentie door de basis te leggen voor duurzame loopbanen en perspectieven te bieden aan iedereen.
  2. Innovatie: We creëren en implementeren innovatieve oplossingen om duurzame werkgelegenheid op de luchthaven te verbeteren en te ondersteunen.
  3. Opleiding & Leren: We zetten opleidingsprogramma's op om werkzoekenden maximaal toe te leiden naar een baan op de luchthaven
  4. Betrokken luchthavennetwerk: We bouwen aan een geëngageerd luchthavennetwerk om werkgelegenheid en talentmanagement te ondersteunen.
  5. Inclusiviteit: We bevorderen het bewustzijn van inclusiviteit op de arbeidsmarkt door werk voor iedereen op de luchthaven te promoten.

De gezichten achter Aviato

Image
two people smiling and working at the airport

De dagdagelijks leiding van Aviato ligt in handen van Isabelle Borli.

De leden van de Raad van Bestuur zijn Arnaud Feist, Wim Adriaens, Caroline Mancel, Kris Claes, Jan De Brabanter en Gunther Coppens.

 

Top