Body blocks

A heart for jobs

Aviato vzw streeft ernaar om luchthavenfuncties toegankelijker te maken en de integratie van nieuwe werknemers te bevorderen. Daarnaast bieden we begeleiding aan huidige medewerkers die de ambitie hebben om binnen de Brussels Airport-gemeenschap door te groeien.

Dream Team

Ons multiskilled dream team blinkt uit in veelzijdigheid, waardoor we elk aspect van ons werk met expertise en efficiëntie kunnen aanpakken.

Image
Aviato Team

Aviato’s 2025 strategie aan de hand van 4 vragen

Waarom?

Aviato faciliteert de duurzame instroom van werknemers en draagt bij tot het behoud van talent om de werkgelegenheid en de ontwikkeling van het Brussels Airport Ecosysteem te ondersteunen.

Wat?

Als onafhankelijke en flexibele vertrouwenspartner is Aviato de bevoorrechte tewerkstellingspoort op Brussels Airport en opent ze de weg naar nieuwe en duurzame loopbanen, via innovatieve oplossingen op maat.

Wat heb jij er aan?

Aviato wordt erkend als:

  • Dé referentie voor werkgelegenheid op de luchthaven. Dit dankzij een interactief en handig platform waarop we kwalitatieve en persoonlijke diensten aanbieden.

  • Hét kennis- en competentiecentrum bij uitstek op het vlak van werk, opleiding en mobiliteit in en rond de luchthaven van Zaventem.

  • De one-stop-shop voor  al je vragen rond werk.

Welke pijlers?

  1. Tewerkstelling: We trekken nieuwe werknemers aan en zetten in op retentie door de basis te leggen voor duurzame loopbanen en perspectieven te bieden aan iedereen.
  2. Innovatie: We creëren en implementeren innovatieve oplossingen om duurzame werkgelegenheid op de luchthaven te verbeteren en te ondersteunen.
  3. Opleiding & Leren: We zetten opleidingsprogramma's op om werkzoekenden maximaal toe te leiden naar een baan op de luchthaven
  4. Betrokken luchthavennetwerk: We bouwen aan een geëngageerd luchthavennetwerk om werkgelegenheid en talentmanagement te ondersteunen.
  5. Inclusiviteit: We bevorderen het bewustzijn van inclusiviteit op de arbeidsmarkt door werk voor iedereen op de luchthaven te promoten.
Top