De eerste jobbeurs van Aviato op 4 december 2018

04/12/2018
Image
 Beaucoup de gens ayant un intérêt pour l'aéroport et différentes sociétés aéroportuaires

Op dinsdag 4 december organiseerde Aviato samen met de koepelorganisatie Air Cargo Belgium een jobbeurs. Werkzoekenden en studenten konden op deze beurs luchthavenbedrijven ontmoeten en zo het eerste contact leggen op weg naar een job. Meer dan 20 luchthavenbedrijven bemanden er een stand en gaven meer uitleg over de lopende vacatures en hun bedrijf.

De luchthaven biedt vandaag een grote diversiteit aan jobs, zowel voor hoog- als laaggeschoolden. Een greep uit het aanbod: bewakingsagent, loader-sorter in het bagageruim of op de tarmac, dispatcher en planner, onderhoudstechnieker, logistiek bediende, allemaal jobs die openstaan op de luchthaven. Het invullen van al deze functies is de dagelijkse uitdaging voor de consulenten van Aviato.

Aviato hecht veel belang aan zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en mikt op een kwalitatieve en duurzame uitbouw van tewerkstelling op de luchthaven. Een van de belangrijkste doelstellingen daarbij is om zoveel mogelijk werkzoekenden uit de nabijgelegen regio’s aan de slag te krijgen.

We zijn alvast tevreden met de meer dan 600 ontvangen inschrijvingen voor deze jobbeurs en we hopen hierdoor zoveel mogelijk werkzoekenden te kunnen matchen met de openstaande jobs op en rond Brussels Airport.
- Simon De Maeseneer, Dagelijks Bestuurder van Aviato

Daar we met meer dan 20 luchtvrachtbedrijven aanwezig zijn op de jobbeurs toont aan dat onze bedrijven zulke initiatieven belangrijk vinden om de meer dan 500 vacatures op BRUcargo in te vullen.
- Geert Keirens, directeur Air Cargo Belgium

Enkele sfeerbeelden

Image
verschillende foto's met sfeerbeelden van de jobbeurs
Top