Aviato Jobfair powered by Jobat

Body blocks
Aviato jobfair

 

Ben je nog op zoek naar dat ontbrekende talent? Kom dan naar de Aviato Jobfair, powered by Jobat. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om je openstaande vacatures in te vullen en je bedrijf in the picture te zetten.

Wat

Welkom bij de grootste jobbeurs in Vlaams-Brabant! Hier krijgen werkzoekenden, studenten en iedereen die een bloeiende carrière ambieert, de kans om in contact te komen met werkgevers op Brussels Airport en daarbuiten. Ons doel is om de groeiende vraag naar talent op Brussels Airport en in Vlaams-Brabant te ondersteunen. 

Wanneer

Dinsdag, 27 februari 2024 van 08.00u tot 19.00u

  • 08.00u Opbouw stand
  • 12.00u Lunch voor organisatoren & standuitbaters
  • 13.00u Start Jobfair
  • 17.00u Einde Jobfair
  • 17.00u Afbraak stand
  • 19.00u Sluiting Skyhall

Waar
Skyhall Brussels Airport

Standpakketten

Als bedrijf heb je de keuze uit drie pakketten: brons, zilver en goud, elk met een op maat gemaakt aanbod aandiensten. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. 

Hieronder vind je de gedetailleerde informatie over de pakketten. Aarzel niet om je keuze te maken en je plek te reserveren!

Mediapakketten

Naast onze standaard standpakketten, biedt Jobat dit jaar een extra kans.  Je kunt nu ook gebruik maken van hun mediapakketten. Hiermee krijg je toegang tot diverse doelgerichte mediacampagnes die jouw bereik vergroten. Het Jobat aanbod vind je hieronder. Jobat staat klaar om contact met je op te nemen.

Top