Online sinds 2019-05-15 - Vivaldis Interim - Interim met optie 'vast werk'
 • Op een commercieel verantwoorde en servicegerichte manier breng je de noden van de klant in kaart en verkoop je diensten en producten die hieraan tegemoetkomen;
 • Je overloopt alle contractgegevens grondig met de klant zodat hij goed op de hoogte is van de dienstverlening, kosten, enz.;
 • Je staat van a tot z in voor de correcte voorbereiding van de verhuur- en terugname documenten van de huurwage
Online sinds 2019-05-15 - Van der Valk Hotel Brussels Airport - Tijdelijke job (met optie vast)

Ben jij gebeten door het restaurantgebeuren en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien word jij wel onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een ervaren Allround Rangkelner die zich voornamelijk zal uitleven in ons cosy restaurant Catharina, maar die flexibel genoeg is om ook bij gelegenheid mee te draaien in ontbijt of banqueting shiften. Spannend toch?

Online sinds 2019-05-14 - START PEOPLE - Interimcontract.

Une société de restauration belge indépendante spécialisée dans la fourniture d’aliments frais et savoureux depuis 2006 recherche des collaborateurs de production alimentaire. Notre client est un fournisseur belge de plats préparés destinés, entre autres, à la grande distribution et aux transports ferroviaires.

Online sinds 2019-05-08 - TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL - Studentenjob.

Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de lounges Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

Online sinds 2019-05-06 - START PEOPLE - Interim met optie 'vast werk'

Altijd al een passie gehad om te werken binnen de luchtvaart? Kriebelt het nog altijd als je een vlieger opstapt? Straal je daarnaast nog eens klantvriendelijkheid uit? En ben je tenslotte op zoek naar een dynamische nieuwe uitdaging in de internationale wereld van de luchtvaart? It's your time !

Online sinds 2019-04-25 - Avis Belgium - Gewoon contract.

Avis Rent A Car, internationale marktleider in de verhuur van voertuigen zoekt Rental Sales Agents.

 • Je staat in rechtstreeks contact met de klant, vanaf het ogenblik dat hij het verhuurstation binnenstapt, totdat hij het voertuig terugbrengt.
 • Je staat in voor de goede commerciële, technische en administratieve gang van zaken.
Online sinds 2019-04-24 - PARK INN BY RADISSON LEUVEN - Een flexijob is een bijverdienste en staat open voor iedereen die, reeds 3 kwartalen geleden, minstens 4/5 bij een andere werkgever, uit een andere sector, in vast dienstverband werkt.

1. Verblijfsgereed maken van gastenkamers volgens schema/controlelijst:

- opmaken van bedden, verwisselen van beddengoed, schoonmaken van meubilair/deuren, stoffen en stofzuigen van kamers;

- signaliseren en zo nodig verwisselen van kapotte/vuile gordijnen;

- afvoeren van afval, vuil serviesgoed, glaswerk;

- schoonmaken en eventueel desinfecteren van badkamers en toiletten;

Online sinds 2019-04-24 - PARK INN BY RADISSON LEUVEN - Een flexijob is een bijverdienste en staat open voor iedereen die, reeds 3 kwartalen geleden, minstens 4/5 bij een andere werkgever, uit een andere sector, in vast dienstverband werkt.

Als Allround servicemedewerker maak je deel uit van ons service ochtend- of avondteam en en sta je in voor de bediening en onthaal van onze gasten en de mise-en-place van de vergaderzalen.

Online sinds 2019-04-24 - PARK INN BY RADISSON LEUVEN - Gewoon contract.

Park Inn by Radisson Leuven is op zoek naar een Supervisor voor onmiddellijke indiensttreding. We bieden een voltijdse job met werkuren tussen 8 en 18u, ook flexibel in het weekend en op feestdagen.

- Coördinatie van werkzaamheden van de medewerkers.

- Signaleren van mogelijke verbeteringen in werkmethoden, middelen e.d.

Online sinds 2019-04-10 - CROWNE PLAZA BRUSSELS AIRPORT - Gewoon contract.
 • Look smart – wear your uniform with pride
 • Make each meal a feast for the eyes and treat for the taste buds.
Online sinds 2019-04-10 - CROWNE PLAZA BRUSSELS AIRPORT - Gewoon contract.

Restaurantherinneringen blijven onze gasten het langste bij. De bezienswaardigheden, geluiden, geuren en, belangrijker nog; de dienst. Als F&B Medewerker verwelkomt u onze gasten, adviseert u eten en drinken en helpt u de service op het juiste spoor en volgens de norm te houden.

Online sinds 2019-04-10 - CROWNE PLAZA BRUSSELS AIRPORT - Gewoon contract.

Great restaurant memories come from many places. The sights, sounds, scents and as importantly the food. As Chef de Partie, your passion for presentation and dedication to delivering flavour will complete each guest’s experience. By taking pride in your workspace, keeping your standards high, and giving our menu the benefit of your expertise, you’ll create some of our guests’ most lasting memories.

Online sinds 2019-04-04 - FACILICOM FACILITY SOLUTIONS - Gewoon contract.

Facilicom Airport Services is een bedrijf op Brussels Airport die minder mobiele passagiers en alleenreizende kinderen begeleidt en assisteert bij aankomst en vertrek.

Takenpakket:

 • Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van minder mobiele reizigers en alleen reizende kinderen;

Online sinds 2019-03-31 - Vivaldis Interim - Interim met optie 'vast werk'
Voor aan autoverhuurbedrijf gelegen op Brussels Airport zoeken wij rental sales agents om het huidige team te versterken.
 • Je bent het visitekaartje van de firma voor zowel nationale als internationale klanten (op Brussels Airport)
 • Je geeft uitgebreid advies aan onze klanten
 • Je verkoopt optionele extra’s op basis van de behoefte van de klant
 • Je stelt verhuurcontracten op en zorgt voor de
Online sinds 2019-03-12 - NH BRUSSELS AIRPORT - Gewoon contract.

Voor het NH Brussels Airport zijn we op zoek naar medewerkers in het Housekeepig departement. Als kamermeisje/jongen ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en, via een wisselend rooster, het schoonmaken van de publieke ruimtes van het hotel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de technische aspecten in de kamer en kleine mankementen op te lossen.

Online sinds 2019-02-27 - ACTIEF INTERIM - Interim met optie 'vast werk'

Jouw belangrijkste taken zijn het op een klantvriendelijke manier inchecken en verwelkomen van de passagiers. Je zorgt ervoor dat de inscheping rustig verloopt, zonder daarbij de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. Alleenreizende kinderen begeleid je naar of van hun vlucht.

Online sinds 2019-02-10 - TUI BELGIUM - Tijdelijke job.

Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. Optreden als het gezicht van TUI op de gehele luchthaven, werkzaamheden zijn achter de servicebalie, bij de check-in, gate en waar de passagier zich maar bevindt.

Online sinds 2019-02-04 - TRIBES BRUSSELS AIRPORT - Tijdelijke job.

Wij bieden inspirerende werkplekken en diensten op een 5* niveau aan onze gasten zodat zij hun bedrijf verder kunnen ontplooien Dit doen wij met een glimlach en brengen zo de motivatie van onze gasten en hun bezoekers, werknemers naar een hoger niveau.

Doelstelling