Online sinds 2019-07-08 - Randstad - Gewoon contract.

Als Payrollmanager ben je veranwoordelijk voor het shared service center (dat 2 entiteiten beheerd), rapporteringen en analyses van de harde kant van HR en maak je deel uit van een stabiel managementteam. Je bent geboeid door sociale wetgeving en wil steeds uptodate zijn van elk detail.

Online sinds 2019-06-26 - WALTERS PEOPLE BRUSSEL - FINANCE - Vaste job bij het uitzendkantoor

Een nieuwe opportuniteit als HR Business Partner doet zich voor bij een bedrijf actief in de luchtvaartsector en gelegen te Zaventem. Als HR Business Partner ben je de schakel tussen operaties en HR.

Jouw taken als HR Business Partner:

Online sinds 2019-04-03 - Randstad - Interimcontract.

Als HR business partner onder leiding van de HR manager, ben je de hoofdlink tussen HR en het lijnmanagement ; je zorgt voor de correcte en kwalitatieve toepassing van de HR procedures.Je bent het HR aanspreekpunt voor de verkooppunten in BrusselIn nauwe samenwerking met het management volg je de medewerkers gedurende hun hele loopbaan bij Facq :Rekrutering en selectie: je zorgt voor alle stappen in het rekruterin

Online sinds 2018-12-14 - DELOITTE - Gewoon contract.

Deloitte is a world leading professional services firm, providing accounting and auditing services, management consulting and legal and tax advice. In Belgium we are the largest professional service provider. Our offices offer services to multi-national and large organisations, public institutions and innumerable small, fast-growing companies.