Online sinds 2019-07-14 - AVIAPARTNER BELGIUM - Gewoon contract.

Aviapartner is een afhandelaar op de luchthaven van Zaventem met maar liefst 1200 medewerkers. Al jarenlang verzorgen wij dag en nacht de verschillende luchthavendiensten voor onze klanten en passagiers. Zo zorgen wij ondermeer voor het inchecken aan de balies, je zitplaats in het vliegtuig, het laden en lossen van je bagage, het dispatchen van jouw vlucht en nog veel meer.

Online sinds 2019-07-14 - TUI BELGIUM - Gewoon contract.

Tec4Jets is op zoek naar een Junior Aircraft Technician voor het dagelijkse onderhoud van de vloot van TUI fly. Je zal samen met een enthousiast team van monteurs verantwoordelijk zijn voor een reeks uiteenlopende en uitdagende taken.

Online sinds 2019-07-14 - TUI BELGIUM - Gewoon contract.

The purpose of this role is to deliver a world class supply chain to our aircraft maintenance organisation operating within a pan-European environment, at optimum cost and efficiency. The role will be responsible for the performance of both a central stores team and local stores hubs.

Online sinds 2019-07-14 - Hertz Belgium - Gewoon contract.

Customer Sales Representative (M/V)

Heb je geen zin in een passieve kantoorjob maar ben je klaar voor actie? Hou je van een bruisende, uitdagende werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is? Hou je van mooie auto’s? Dan ben jij de perfecte aanwinst voor ons Customer Service team in Brussels Airport!

Wie ben jij?

Online sinds 2019-07-11 - DHL INTERNATIONAL - Gewoon contract.

Doel:

Ben je op zoek naar een job die constant in beweging is? Met toekomstperspectieven en ontwikkelingsmogelijkheden in een boeiende sector? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!

Momenteel zoeken we een gedreven koerier met bijkomende taken!

Wat zal je doen?

Online sinds 2019-07-11 - TUI BELGIUM - Gewoon contract.


What will you be doing?

For the daily maintenance of the TUI fly fleet, Tec4Jets is looking for a Licensed Aircraft Engineer. You will rely on a various and challenging range of duties to which you are responsible together with an enthusiastic team of technicians.

Online sinds 2019-07-10 - YELLOW SELECTIE - Gewoon contract.

Onze klant is op zoek naar een Atelier Verantwoordelijke die zal instaan voor de organisatie van de preventieve en correctieve onderhouden van het rollend materiaal op de luchthaven.

Online sinds 2019-07-10 - STP Inhouse DHL-Aviation Zaventem - Interim met optie 'vast werk'

Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v).

* u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten;

* u aanvaardt en procest orders;

* u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken;

Online sinds 2019-07-10 - Spring Professional - Gewoon contract.

Klaar om elke dag minstens 10 keer 'ik heb het probleem opgelost te roepen'?

Onze klant is een grote speler in de dienstverlenende sector. Het verzenden van pakketjes, vrachtbrieven en documenten is voor hen de dagelijkse activiteit. Om hun Customer Care Team te versterken, zijn zij opzoek naar een dynamische en spontane Customer Service medewerker die Belgische klanten kan ondersteunen.

Online sinds 2019-07-09 - Adecco Experts East Brussels - Interimcontract.
Ben je geboeid door vliegtuigen, gemotiveerd en wil je terecht komen in de luchtvaartsector? Grijp dan je kans om te werken als Tijdelijk bandenmonteur.

Je demonteert de banden en maakt deze schoon. Verder zandstraal je de stukken.
Online sinds 2019-07-08 - WaW - Gewoon contract.
  • Telefonische verkoop en acquisitie;
  • Opstellen en opvolgen van offertes
  • Zorg dragen dat de updating van de algemene tarieven gedistribueerd worden conform ISO en SQAS normen.
  • Plannen van bezoeken voor de buitendienst.
  • Onderhouden van commerciële contacten met bestaande relaties.
  • Verzamelen van sales leads.
  • Assisteren bij grote marketing projecten en tenders
Online sinds 2019-07-08 - Adecco Experts East Brussels - Interimcontract.
Hou je van de luchthavenomgeving en wil je werken bij Swissport cargo services? Grijp dan je kans om te werken als Project Administrator in Brucargo.
Online sinds 2019-07-07 - Adecco Experts East Brussels - Studentenjob.
Hou jij van de luchthavenomgeving en ben je beschikbaar om te werken bij Swissport cargo services in augustus? Grijp dan je kans om te werken als Jobstudent administratief bediende.

Je zet gegevens in Excel, klasseert documenten en kijkt gegevens na in een intern databanksysteem. Verder heb je contact met het personeel om de ontbrekende documenten te verkrijgen in hun dossier.
Online sinds 2019-07-07 - bpost - Gewoon contract.

Cubee is een onderdeel van bpost nv en is de merknaam van het netwerk aan pakjesautomaten. Dit netwerk bestaat vandaag uit meer dan 200 automaten in de BeLux en werkt de komende jaren verder aan een ambitieus groeitraject.

Om deze groei te realiseren zijn we op zoek naar een Sales Assistent.

Online sinds 2019-07-07 - STP Inhouse DHL-Aviation Zaventem - Interim met optie 'vast werk'

Als magazijnmedewerker m/v bij DHL Aviation sta je mee in om zendingen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met een transportband die in de laadruimte komt.

Online sinds 2019-07-07 - A PRIORI - Gewoon contract.
  • Zelfstandig uitvoeren van het routineonderhoud en basisherstellingen aan de elektrische, mechanische en sanitaire installaties in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven.
  • Diverse allround onderhoudswerkzaamheden: smeren, onderdelen schoonmaken of vervangen, schilderwerken, timmeren…
  • Oplossen van storingen en defecten, eventueel in overleg met ex