Online sinds 2019-05-19 - DHL INTERNATIONAL - Gewoon contract.

DHL

Bij DHL Express staan mensen centraal. Daarom is ons doel altijd geweest, wereldwijd de beste mensen aan te trekken en te behouden. Wij bieden uitdagingen en kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij erkennen de unieke eigen bijdrage van iedereen en zijn er trots op samen te bouwen aan HET logistieke bedrijf voor de wereld.

Online sinds 2019-05-16 - START PEOPLE Zaventem GT - Interim met optie 'vast werk'

Heb jij een passie voor Cargo? En eerste ervaring achter de rug als logistiek bediende? Ideaal! Voor een groeiend bedrijf op Brucargo zoeken wij "Logistiek bediendes Cargo Volcointunu m/v" om samen de groei van het bedrijf aan te gaan.

Benieuwd welk takenpakket jij zal opnemen ? Klaar voor de take off?

Online sinds 2019-05-16 - WaW - Gewoon contract.

Ter versteviging van ons departement luchtvracht te Machelen Cargo zijn wij op zoek naar een "Operations Agent – Import/Export (M/V)"

Je taken:

Online sinds 2019-05-16 - Adecco Experts East Brussels - Interim met optie 'vast werk'
Voor de klant DHL te Brucargo zijn we op zoek naar een sales support specialist.
Online sinds 2019-05-16 - Adecco Experts East Brussels - Interim met optie 'vast werk'
Heb je ervaring bij de luchthaven, wil je dienstverlening aan VIPS begeleiden, en wil je werken bij de luchthaven? Grijp dan je kans om te werken als Dispatcher Protocol in Vilvoorde.
Online sinds 2019-05-16 - WaW - Gewoon contract.

Ter versteviging van ons departement luchtvracht te Machelen Cargo zijn wij op zoek naar een "Operations Agent –  Import/Export (M/V)"

Je taken:

Online sinds 2019-05-16 - Randstad - Interim met optie 'vast werk'

Krijg jij een drive van techniek? En ben je op zoek naar een job als automecanieker in een internationale omgeving? Lees dan zeker verder! Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van de industriële en niet-industriële voertuigen (pushbacks, vliegtuigtrappen, auto's...) in de garage en je voert de voorziene onderhoudsschema's tijdig en correct uit.

Online sinds 2019-05-16 - START PEOPLE Zaventem GT - Interim met optie 'vast werk'

Wil je graag mee aan de basis staan van de groei van een internationale afhandelaar te Brucargo? Hiervoor zoeken wij "Magazijniers Warehouse Cargo - Volcontinu m/v"

Met jouw dosis maturiteit en ervaring steek je de handen uit de mouwen. Jouw taken :

Online sinds 2019-05-15 - ASAP MECHELEN - Interimcontract.
Onze klant is een grote speler  op de luchthaven van Zaventem. Een greep uit je takenpakket:
• Je staat via een headset in rechtstreeks contact met de piloten en communiceert met hen in het Engels
• Je duwt vanop de verschillende parkingzones de vliegtuigen uit die klaar zijn voor vertrek of verplaatst ze naar een andere parkeerzone
Online sinds 2019-05-15 - START PEOPLE Zaventem GT - Interim met optie 'vast werk'

Als Onderhoudsmechanieker m/v op zoek naar een nieuwe uitdaging? En dit binnen een internationale omgeving? TOP!

Voor een internationale klant te Brucargo zoeken wij een “Maintance Technician 2ploegen m/v”

Online sinds 2019-05-15 - Vivaldis Interim - Interim met optie 'vast werk'
  • Op een commercieel verantwoorde en servicegerichte manier breng je de noden van de klant in kaart en verkoop je diensten en producten die hieraan tegemoetkomen;
  • Je overloopt alle contractgegevens grondig met de klant zodat hij goed op de hoogte is van de dienstverlening, kosten, enz.;
  • Je staat van a tot z in voor de correcte voorbereiding van de verhuur- en terugname documenten van de huurwage
Online sinds 2019-05-15 - START PEOPLE Zaventem GT - Interim met optie 'vast werk'

Ben jij als Industrieel schoonmaker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag in een vaste vroege shift werken? Ideaal!

Voor een logistieke klant te Brucargo (Steenokkerzeel) zoeken wij momenteel een “Industrieel schoonmaker vaste vroege shift m/v”.

Online sinds 2019-05-15 - ENGIE Cofely - Gewoon contract.

Voor ENGIE Cofely zijn wij op zoek naar Dispatchers voor onze site in Zaventem.

Jouw missie

Online sinds 2019-05-14 - START PEOPLE Zaventem GT - Interim met optie 'vast werk'

Voor een luchtvrachtafhandelaar te Brucargo (Mechelen) zoeken wij een "Cargo Agent / Logistiek bediende m-v". Met opstart in mei 2019. Dit voor een booming, vooruitstrevend en warm bedrijf. Je zal opstarten in mei 2019.

Hier krijg je een opleiding waar je het reilen en zeilen leert, de programma's, het bedrijf en de klant waar jij voornamelijk dedicated op zal werken.

Online sinds 2019-05-14 - START PEOPLE Zaventem GT - Interimcontract.

Une société de restauration belge indépendante spécialisée dans la fourniture d’aliments frais et savoureux depuis 2006 recherche des collaborateurs de production alimentaire. Notre client est un fournisseur belge de plats préparés destinés, entre autres, à la grande distribution et aux transports ferroviaires.

Online sinds 2019-05-14 - Adecco Experts East Brussels - Gewoon contract.
Heb je reeds ervaring als declarant (import of export) en ben je op zoek naar de next step? Spreekt een job als Senior Declarant jou aan? Aarzel dan zeker niet en solliciteer onmiddellijk. Voor een groot internationaal transportbedrijf te Brucargo (Machelen) zijn wij op zoek naar een gedreven Senior Declarant (import).

Takenpakket:
Online sinds 2019-05-14 - Randstad - Interim met optie 'vast werk'

Als Ramp operator ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het vliegtuig naar en van de gate. Je bent het aanspreekpunt voor de piloten en zorgt voor een goede coördinatie van verschillende activiteiten. Daarom is het heel belangrijk dat je zeer goed tot perfect Engels, Nederlands en Frans kan spreken, begrijpen, lezen en schrijven.

Online sinds 2019-05-14 - IMPACT - Interim met optie 'vast werk'

Voor onze klant op de luchthaven zoeken wij een baliemedewerker

Taken:

- De voornaamste taak is het verzorgen van het onthaal van de klanten aan de balie van de verschillende parkings. Dit betekent dat men de klant te woord staat bij vragen of problemen en dat men ook zorgt voor de afrekening van bepaalde producten.

Online sinds 2019-05-14 - START PEOPLE Zaventem GT - Interimcontract.

Als deeltijdse lader/sorteerder m/v bij DHL Aviation sta je mee in om zendingen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met een transportband die in de laadruimte komt.